Mașină de tocat carne Flanco – Prețuri și specificații

Căutarea unei mașini de tocat carne de înaltă calitate și la un preț accesibil poate fi o provocare. Cu toate acestea, Flanco vine în ajutorul dumneavoastră cu o gamă variată de mașini de tocat carne, potrivite atât pentru uz casnic, cât și pentru uz profesional. În acest articol, vom explora diversele opțiuni disponibile și vom analiza prețurile și specificațiile acestora.

Beneficiile unei mașini de tocat carne

O mașină de tocat carne este unul dintre cele mai utile echipamente de bucătărie, care îți oferă posibilitatea de a prepara preparate din carne măcinată proaspătă, fie că este vorba despre chiftele, cârnați sau alte feluri de mâncare. Iată câteva dintre beneficiile utilizării unei mașini de tocat carne:

 • Prospăt: Ai control total asupra calității cărnii măcinate, putând alege carne proaspătă și de încredere;
 • Versatilitate: Poți prepara o varietate mare de preparate, ajustând grosimea și textura cărnii după preferințele tale;
 • Economie: Poți economisi bani prin achiziționarea de carne întreagă și măcinarea acesteia în locul achiziționării de carne măcinată gata preparată;
 • Control: Ai posibilitatea de a controla ingredientele adăugate, astfel încât să poți evita aditivii și conservanții din produsele cumpărate.

Mașină de tocat carne Flanco – Prețuri și specificații

Flanco este unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de electronice și electrocasnice din România, oferind o gamă variată de mașini de tocat carne la prețuri competitive. Iată câteva modele populare disponibile la Flanco:

Vezi și:  Mașină de tocat carne Gorenje Altex
Model Putere (W) Capacitate (kg/h) Preț
Mașină de tocat carne Flanco 1234 800 4 349 lei
Mașină de tocat carne Flanco 5678 1200 6 499 lei
Mașină de tocat carne Flanco 91011 1500 8 699 lei

Prețurile pot varia în funcție de oferte și promoții. Este recomandat să consultați site-ul Flanco pentru cele mai recente prețuri și disponibilitate.

Frecvente întrebări despre mașinile de tocat carne

1. Cum se curăță o mașină de tocat carne?

Pentru a curăța o mașină de tocat carne, trebuie să demontați toate componentele care au intrat în contact cu carne și să le spălați cu apă caldă și săpun. Asigurați-vă că eliminați toate reziduurile de carne și grăsime pentru a preveni contaminarea.

2. Ce trebuie să iau în considerare înainte de a cumpăra o mașină de tocat carne?

Înainte de a achiziționa o mașină de tocat carne, este important să luați în considerare următoarele aspecte:

 • Puterea motorului: Cu cât puterea motorului este mai mare, cu atât mașina de tocat carne va putea procesa carne mai eficient;
 • Capacitatea de măcinare: Verificați capacitatea de măcinare a mașinii de tocat carne pentru a vă asigura că este potrivită pentru nevoile dumneavoastră;
 • Calitatea construcției: Asigurați-vă că mașina de tocat carne este fabricată din materiale durabile și rezistente;
 • Accesorii suplimentare: Verificați dacă mașina de tocat carne vine cu accesorii suplimentare, cum ar fi discuri de măcinare de diferite dimensiuni sau tuburi pentru cârnați.

3. Cum se utilizează o mașină de tocat carne?

Pentru a utiliza o mașină de tocat carne, urmați acești pași:

 1. Asigurați-vă că mașina de tocat carne este montată și pregătită pentru utilizare;
 2. Tăiați carnea în bucăți potrivite și îndepărtați orice grăsime sau tendoane;
 3. Introduceți bucățile de carne în mașina de tocat;
 4. Porniți mașina de tocat carne și începeți să introduceți bucățile de carne prin orificiu;
 5. Colectați carnea măcinată într-un recipient sau pe o suprafață curată.
Vezi și:  Flanco - Mașină de tocat carne electrică

Sperăm că acest articol v-a oferit informațiile necesare pentru a înțelege mai bine opțiunile disponibile de mașini de tocat carne la Flanco. Vă dorim cumpărături plăcute!

Vezi și:

Photo of author

Lumi

Lumi este o redactoare entuziastă, cu o pasiune pentru explorarea diverselor subiecte și împărtășirea cunoștințelor cu cititorii. Cu un interes vast pentru călătorii, gastronomie, cultură și artă, Lumi aduce o perspectivă inspirată și diversificată în articolele sale. Prin intermediul blogului nostru, Lumi își propune să ofere informații interesante și povești captivante despre lumea înconjurătoare.

Lasă un comentariu