Cele mai ieftine SUV-uri second hand

Acest articol prezintă o selecție a celor mai ieftine SUV-uri second hand disponibile pe piață. Dacă sunteți în căutarea unui SUV cu un buget limitat, aceste recomandări vă vor ajuta să găsiți o opțiune potrivită pentru dumneavoastră.

1. Dacia Duster

Dacia Duster este unul dintre cele mai accesibile SUV-uri de pe piața second hand. Acesta oferă un raport calitate-preț excelent și este cunoscut pentru fiabilitatea sa. Duster vine echipat cu tracțiune integrală, o înălțime mare la sol și un interior spațios, ceea ce îl face potrivit pentru aventurile în afara orașului.

2. Ford EcoSport

Ford EcoSport este o opțiune populară pentru cei care caută un SUV compact și economic. Designul său atrăgător și caracteristicile tehnologice moderne îl fac o alegere atractivă pentru mulți cumpărători. EcoSport oferă, de asemenea, versiuni cu tracțiune integrală, ceea ce îl face potrivit pentru condiții de drum dificile.

3. Hyundai Tucson

Hyundai Tucson este un SUV de dimensiuni medii care se încadrează într-un buget rezonabil pe piața second hand. Acesta oferă un design atractiv, un interior confortabil și o gamă variată de motoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Tucson vine echipat cu numeroase caracteristici de siguranță și tehnologii avansate.

Vezi și:  Cea mai scumpă monedă de 50 de cenți

4. Nissan Qashqai

Nissan Qashqai este unul dintre pionierii segmentului SUV-urilor compacte și rămâne o opțiune populară pe piața second hand. Designul său inovator, manevrabilitatea excelentă și caracteristicile avansate îl fac o alegere atractivă. Qashqai este disponibil cu o gamă variată de motoare și versiuni, inclusiv modele cu tracțiune integrală.

5. Kia Sportage

Kia Sportage este un SUV compact care oferă o valoare excelentă pentru preț. Acesta vine echipat cu un interior spațios și confortabil, caracteristici tehnologice moderne și motoare eficiente. Sportage are, de asemenea, un design atractiv și o gamă largă de opțiuni de echipare.

6. Renault Captur

Renault Captur este un SUV mic și practic, perfect pentru deplasările urbane și aventurile de weekend. Acesta oferă un design plin de personalitate, un interior modular și o gamă variată de motoare eficiente. Captur vine echipat cu caracteristici moderne de siguranță și infotainment.

7. Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan este un SUV premium de dimensiuni medii care poate fi achiziționat la un preț accesibil în varianta second hand. Acesta se remarcă prin calitatea superioară a construcției, confortul la bord și performanțele motorului. Tiguan oferă, de asemenea, o tracțiune integrală opțională pentru a face față terenurilor dificile.

8. Peugeot 3008

Peugeot 3008 este un SUV compact cu un design distinctiv și o gamă variată de motoare eficiente. Acesta oferă un interior spațios și confortabil, caracteristici tehnologice avansate și un comportament dinamic excelent pe drum. 3008 este potrivit atât pentru uz urban, cât și pentru călătorii mai lungi în afara orașului.

9. Opel Mokka

Opel Mokka este un SUV compact care se remarcă prin designul său atrăgător și economia de combustibil. Acesta oferă un interior modern și bine echipat, caracteristici de siguranță avansate și versiuni cu tracțiune integrală disponibile. Mokka este potrivit pentru cei care caută un SUV urban și practic.

Vezi și:  Cele mai bune centrale termice pe gaz Vaillant

10. BMW X1

Pentru cei care doresc un SUV premium la un preț accesibil în varianta second hand, BMW X1 poate fi o alegere excelentă. Acesta oferă un interior rafinat, performanțe excelente pe drum și o gamă variată de motoare puternice și eficiente. X1 vine echipat cu numeroase caracteristici de lux și tehnologii avansate.

1. Cât de fiabile sunt SUV-urile second hand?

SUV-urile second hand pot varia în ceea ce privește fiabilitatea, în funcție de marca și modelul ales, precum și de istoricul de întreținere al vehiculului. Este întotdeauna recomandat să solicitați un istoric complet al întreținerii și să faceți o inspecție amănunțită a mașinii înainte de achiziție.

2. Care sunt avantajele achiziționării unui SUV second hand?

Achiziționarea unui SUV second hand oferă câteva avantaje, printre care costuri inițiale mai mici, depreciere mai mică în comparație cu un vehicul nou și o selecție mai mare de modele disponibile pe piață.

3. Cum pot găsi cele mai bune oferte la SUV-uri second hand?

Pentru a găsi cele mai bune oferte la SUV-uri second hand, puteți căuta în anunțurile online, vizita dealerii auto sau verificați platformele specializate în vânzarea de mașini second hand. Este important să comparați prețurile și să faceți o cercetare temeinică înainte de a lua o decizie.

4. Care sunt factorii de luat în considerare înainte de achiziționarea unui SUV second hand?

Factorii importanți de luat în considerare înainte de achiziționarea unui SUV second hand includ starea generală a vehiculului, kilometrajul, istoricul de întreținere, verificarea documentelor și efectuarea unui test drive pentru a evalua performanțele mașinii.

5. Este recomandat să obțin un raport CARFAX pentru un SUV second hand?

Da, obținerea unui raport CARFAX sau unui raport similar poate oferi informații importante despre istoricul vehiculului, inclusiv accidente anterioare, kilometrajul real și întreținerea efectuată. Acest lucru vă poate ajuta să luați o decizie mai informată înainte de achiziție.

Vezi și:  Cel mai bun UPS pentru centrala pe lemne

Vezi și:

Photo of author

Lumi

Lumi este o redactoare entuziastă, cu o pasiune pentru explorarea diverselor subiecte și împărtășirea cunoștințelor cu cititorii. Cu un interes vast pentru călătorii, gastronomie, cultură și artă, Lumi aduce o perspectivă inspirată și diversificată în articolele sale. Prin intermediul blogului nostru, Lumi își propune să ofere informații interesante și povești captivante despre lumea înconjurătoare.

Lasă un comentariu